viernes, 23 de febrero de 2018

BRUSCHETTA DE QUESO SEMICURADO, TOMATES CHERRY, ANCHOAS Y HIERBAS PROVENZALES / SEMICURED CHEESE, CHERRY TOMATOES, ANCHOVIES AND PROVENCAL HERBS BRUSCHETTA


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INGREDIENTES / INGREDIENTS
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1 pieza de pan / 1 piece of bread
Queso semicurado / Semicured cheese
Tomates cherry / Cherry tomatoes
1 lata de anchoas / 1 can of anchovies
Hierbas provenzales / Provencal herbs


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LA RECETA / THE RECIPE
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Para preparar esta bruschetta cortar el pan por la mitad y colocar en una bandeja para el horno...
To make this recipe cut the bread in half and place it in an oven tray...



Añadir el queso semicurado en lonchas y los tomates cherry cortados por la mitad y tostar en el horno...
Add the semicured cheese in slices and the cherry tomatoes cut in half, and toast it in the oven...








Añadir las anchoas y las hierbas provenzales...
Add the anchovies and the Provencal herbs...








Y la Bruschetta de Queso Semicurado, Tomates Cherry, Anchoas y Hierbas Provenzales está lista...
And the Semicured Cheese, Cherry Tomatoes, Anchovies and Provencal Herbs is ready...


Que aproveche!!!!! Bon appetit!!!!!

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INFORMACIÓN / INFORMATION
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Dificultad: Fácil
Difficulty: Easy

Tiempo de preparación aprox: 10 min
Preparation time approx: 10 min

Categoría: Entrantes, Bruschetta
Category: Starters, Bruschetta

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