-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
INGREDIENTES / INGREDIENTS
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2 piezas de Filet Mignon / 2 Filet Mignon pieces
250 g de champiñones / 250 g of mushrooms
200 mL de nata / 200 mL of milk cream
250 g de champiñones / 250 g of mushrooms
200 mL de nata / 200 mL of milk cream
1 cebolla / 1 onion
2 dientes de ajo / 2 cloves of garlic
1 pastilla de caldo de pollo / 1 cube of chicken broth
Medio vaso de vino tinto / Half a glass of red wine
Medio vaso de vino tinto / Half a glass of red wine
Sal / Salt
Pimienta negra / Black pepper
Pimienta negra / Black pepper
Aceite de oliva / Olive oil
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LA RECETA / THE RECIPE
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Para preparar esta receta empezamos sellando los Filet Mignon, dos minutos por cada lado, en una sartén con una gota aceite de oliva... Añadir sal y pimienta negra... Retirar del fuego y reservar...
To make this recipe we begin by frying the filet mignon, two minutes each side, in a pan with a drop of olive oil... Add salt and black pepper... Remove from the heat and set apart...
Añade una pastilla de caldo de pollo con medio vaso de agua, y la nata... Añadir un poco de sal...
Add a cube of chicken broth with half a glass of water, and the milk cream... Add a little bit of salt...
To make this recipe we begin by frying the filet mignon, two minutes each side, in a pan with a drop of olive oil... Add salt and black pepper... Remove from the heat and set apart...
En la misma sartén, añade aceite de oliva y pocha la cebolla y los ajos bien picados y los champiñones...
In the same pan, add olive oil and fry the onion and the garlic well chopped, and the mushrooms...
Añade medio vaso de vino tinto y deja reducir...
Add half a glass of red wine and allow it to reduce...
Add a cube of chicken broth with half a glass of water, and the milk cream... Add a little bit of salt...
Finalmente incorpora los Filet Mignon en la sartén y cocina a fuego medio durante unos 3-4 minutos por cada lado...
Finally place the Filet Mignon in the pan and cook them at medium heat for 2-4 minutes on each side...
Y el Filet Mignon con Salsa de Champiñones está listo...
And the Filet Mignon with Mushrooms Sauce is ready...
Que aproveche!!!!! Bon appetit!!!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
INFORMACIÓN / INFORMATION
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dificultad: Fácil
Difficulty: Easy
Tiempo de preparación aprox: 35 min
Preparation time approx: 35 min
Categoría: Carnes, Tenera
Category: Meat, Beef
quina bona pintaaaaaaaaaa, em venen ganes de menjar-ho ara jaja
ResponderEliminarBoníiiiissssssiiiiiimmmmmm!!!!!!! Realment bo!!! jeje... Una abraçada!!!!!
Eliminar