-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
INGREDIENTES / INGREDIENTS
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Para 4 personas / For 4 people
500 g de fettuccine/ 500 g of fettuccine
200 mL de nata / 200 mL of milk cream
100-150 g de queso Roquefort / 100-150 g of Roquefort Cheese
Mantequilla / Butter
100-150 g de queso Roquefort / 100-150 g of Roquefort Cheese
Mantequilla / Butter
Sal / Salt
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LA RECETA / THE RECIPE
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
La preparación de estos fettuccine es muy sencilla... Empezamos cociendo los fettuccine en una cazuela con abundante agua y un poco de sal...
The preparation of these fettuccine is very easy... Begin boiling the fettuccine in a saucepan with enough water and a little bit of salt...
Mientras preparamos la salsa... En una sartén añadir la un poco de mantequilla, la nata y el queso Roquefort en trocitos pequeños... mezclar bien hasta que el queso esté disuelto y la salsa reduzca un poco...
Meanwhile prepare the sauce... Add a little bit of butter in a pan, then the milk cream and the Roquefort cheese cut in small pieces... mix well until all the cheese is dissolved and the sauce has reduced a little...
Escurrir la pasta y añadir la salsa... Mezclar bien...
Drain the pasta and add the sauce... Mix well...
Y los Fettuccine de Espinacas con Salsa Roquefort are ready...
And the Spinach Fettuccine with Roquefort Sauce are ready...
Mientras preparamos la salsa... En una sartén añadir la un poco de mantequilla, la nata y el queso Roquefort en trocitos pequeños... mezclar bien hasta que el queso esté disuelto y la salsa reduzca un poco...
Meanwhile prepare the sauce... Add a little bit of butter in a pan, then the milk cream and the Roquefort cheese cut in small pieces... mix well until all the cheese is dissolved and the sauce has reduced a little...
Escurrir la pasta y añadir la salsa... Mezclar bien...
Drain the pasta and add the sauce... Mix well...
Y los Fettuccine de Espinacas con Salsa Roquefort are ready...
And the Spinach Fettuccine with Roquefort Sauce are ready...
Que aproveche!!!!! Bon appetit!!!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
INFORMACIÓN / INFORMATION
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dificultad: Fácil
Difficulty: Easy
Tiempo de preparación aprox: 30 min
Preparation time approx: 30 min
Categoría: Pasta
Category: Pasta
No hay comentarios:
Publicar un comentario