(Receta para Celebrar 1 Año de Osukaa is Cooking)
(Recipe to Celebrate 1 Year of Osukaa is Cooking)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
INGREDIENTES / INGREDIENTS
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Para 4 personas / For 4 people:
1 Merluza en cuatro trozos (lomos)/ 1 Hake in four pieces (loins)
4 patatas / 4 potatoes
Sal / Salt
Pimienta Blanca / White pepper
1 limón / 1 lemon
2-3 dientes de ajo / 2-3 cloves of garlic
Vino blanco / White wine
Sal / Salt
Pimienta Blanca / White pepper
1 limón / 1 lemon
2-3 dientes de ajo / 2-3 cloves of garlic
Vino blanco / White wine
Perejil / Parsley
Aceite de Oliva / Olive oil
Aceite de Oliva / Olive oil
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LA RECETA / THE RECIPE
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Para preparar esta receta empezamos haciendo las patatas al horno... En una bandeja para el horno con un poco de aceite de oliva colocamos las patatas (previamente saladas) cortadas en rodajas... Añadir pimienta blanca... Y al horno, a 230 grados, durante 25 minutos...
For the preparation of this recipe we begin by making the baked potatotes... In a tray for the oven with a little of olive oil, palce the potatoes (with salt) cut in slices... Add also white pepper... And to the oven, at 230 degress, for 25 minutes...
Mientras preparamos una vinagreta con aceite de oliva, el zumo de un limón, y los dientes de ajo, perejil y olivas negras bien picados... Mezclar bien y dejar macerar al menos 30 minutos...
Meanwhle prepare a dressing with olive oil, the juice of a lemon, and the cloves of garlic, parsley and black olives well chopped... Mix well and allow to macerate for at least 30 minutes...
For the preparation of this recipe we begin by making the baked potatotes... In a tray for the oven with a little of olive oil, palce the potatoes (with salt) cut in slices... Add also white pepper... And to the oven, at 230 degress, for 25 minutes...
Mientras preparamos una vinagreta con aceite de oliva, el zumo de un limón, y los dientes de ajo, perejil y olivas negras bien picados... Mezclar bien y dejar macerar al menos 30 minutos...
Meanwhle prepare a dressing with olive oil, the juice of a lemon, and the cloves of garlic, parsley and black olives well chopped... Mix well and allow to macerate for at least 30 minutes...
Colocamos la merluza encima de las patatas, añadimos sal, un poco de vino blanco y la vinagreta, y al Horno, a 230 grados, durante 2-250 minutos... El tiempo dependerá de cada caso...
Place the hake over the potatoes, add salt, white wine and the dressing, and to the Oven, at 230 degrees, for 20-25 minutes... The time will depend on each case...
Y la Merluza al Horno con Patatas y Olivas Negras está lista...
And the Baked Heka with Potatoes and Black Olives is ready...
Que aproveche!!!!! Bon appetit!!!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
INFORMACIÓN / INFORMATION
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dificultad: Moderada
Difficulty: Moderate
Tiempo de preparación aprox: 1 h
Preparation time approx: 1 h
Categoría: Pescado
Category: Fish
No hay comentarios:
Publicar un comentario