miércoles, 23 de noviembre de 2016

BRUSCHETTA DE ANCHOAS, OLIVAS, TOMATES CHERRY Y MOZZARELLA / ANCHOVIES, OLIVES, CHERRY TOMATOES AND MOZZARELLA BRUSCHETTA


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INGREDIENTES / INGREDIENTS
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1 pan de chapata / 1 ciabatta bread
1 lata de anchoas / 1 can of anchovies
6 tomates cherry / 6 cherry tomatoes
1 lata de olivas verdes sin hueso / 1 can of boneless green olives 
Queso Mozzarella rallado / Grated Mozzarella cheese 
Orégano / Marjoran


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LA RECETA / THE RECIPE
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Esta receta es facilísima...  Cortar el pan de chapata por la mitad. Añadir una capa de mozzarella, anchoas, olivas, tomates cherry cortados por la mitad, un poco de orégano, y al horno, a gratinar, durante 5 minutos...
This recipe is very easy.... Cut the ciabatta bread in half. Add a layer of mozzarella, anchovies, olives, cherry tomatoes cut in half, a little of marjoran, and to the oven, gratin, for 5 minutes...



















Y la Bruschetta de Anchoas, Olivas, Tomates Cherry y Mozzarella está lista...
And the Anchovies, Olives, Cherry Tomatoes and Mozzarella Bruschetta is ready...



Que aproveche!!!!! Bon appetit!!!!!

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INFORMACIÓN / INFORMATION
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Dificultad: Fácil
Difficulty: Easy

Tiempo de preparación aprox: 10 min
Preparation time approx: 10 min

Categoría: Entrantes, Bruschetta
Category: Starters, Bruschetta

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