sábado, 31 de diciembre de 2016

PORTOBELLOS RELLENOS DE TOMATES CHERRY Y QUESO MOZZARELLA / PORTOBELLOS STUFFED WITH CHERRY TOMATOES AND MOZZARELLA CHEESE


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INGREDIENTES / INGREDIENTS
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5-6 champiñones Portobellos / 5-6 Portobellos mushrooms
Tomates cheery / Cherry tomatotes
Queso Mozzarella / Mozzarella Cheese
Aceite de oliva / Olive oil
Sal / Salt


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LA RECETA / THE RECIPE
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Para preparar esta receta empezamos lavando y vaciando los champiñones Portobellos, y los freímos un poco en una sartén con aceite de oliva... 
To make this recipe begin by washing and emptying the Portobellos mushrooms, and fry them a little in a pan with olive iol... 







 Colocar los portobellos en una bandeja para el horno y añadirles unos trozos de tomates cherry, un poco de sal, y queso mozzarella... Y al horno, a 200 grados, unos 5 minutos...
Place the portobellos in an oven tray and add cherry tomatoes cut in small portions, a little of salt, and mozzarella cheese... And to the oven, at 200 degrees, for 5 minutes...












Y los Portobellos Rellenos de Tomates Cherry y Queso Mozzarella están listos...
And the Portobellos Stuffed with Cherry Tomatoes and Mozzarella Cheese are ready...



Que aproveche!!!!! Bon appetit!!!!!

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INFORMACIÓN / INFORMATION
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Dificultad: Moderada
Difficulty: Moderate

Tiempo de preparación aprox: 30 min
Preparation time approx: 30 min

Categoría: Entrantes
Category: Starters

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