lunes, 4 de junio de 2018

ROSBIF DE TERNERA A LO POBRE (por Dolors del Celler1912)/ ROSBIF DE VEDELLA AL POBRE (per Dolors del Celler1912) / ROAST BEEF TO THE POOR (by Dolors del Celler1912)


(Receta invitada realizada por Dolors del Celler1912)
(Recepta convidada realitzada per Dolors del Celler1912)
(Invited recipe made by Dolors from Celler1912)

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INGREDIENTES / INGREDIENTS INGREDIENTS
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1 rabillo de cadera de ternera (1-1,5 kg) / 1 peixet de vedella (1-1,5 kg) / 1 beef eye of round (1-1.5 kg)
4-5 cebollas / 4-5 cebes / 4-5 onions
Vino rancio / Vi ranci / Stale wine
Tomillo / Farigola / Thyme
Aceite de oliva virgen extra / Oli d'oliva verge extra / Extra virgin olive oil
Sal / Sal / Salt
Pimienta negra / Pebre negre / Black pepper


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LA RECETA / LA RECEPTA / THE RECIPE
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Para preparar esta receta empezamos salpimentando la pieza de ternera y la marcamos (freír a fuego bien fuerte) por todos los lados en una sartén con abundante aceite de oliva virgen extra... Cada 2-3 minutos id girando... Total unos 20 minutos... Reservar...
Per a preparar aquesta recepta comencem salpebrant la peça de vedella i la marquem (fregir a foc fort) per tots els costats en una paella amb abundant oli d'oliva verge extra... Cada 2-3 minuts anar tombant... En total uns 20 minuts... Reservar...
To make this recipe we begin by peppering the beef piece and roasting it (fry it at high temperature) for all the edges in a pan with enough extra virgin olive oil...  Turn each 2-3 minutes... Total time about 20 minutes... Set apart...






En el mismo aceite, pochar las cebollas bien picadas junto con el tomillo a fuego suave... Añadir sal... Cuando estén transparentes añadir el vino rancio y dejar, a fuego suave, durante 1-2 h, que se vaya caramelizando poco a poco...
Al mateix oli, fregir les cebes ben tallades amb la farigola a foc molt suau... Afegir sal... Quan estiguin transparents afegir el vi ranci i deixar, a foc suau, durant 1-2 h, que es vagi caramelitzant a poc a poc...
In the same olive oil, fry the onions well chopped together with the thyme at low heat... Add salt... When they are transparent add the stale wine and allow it to cook for 1-2 h at low heat, to caramelize slowly...



Finalmente, se sirve el rosbif cortado en trozos finos con la cebolla caramelizada al vino rancio...
Finalment, es serveix el rosbif tallat en troços fins amb la ceba caramelitzada al vi ranci...
Finally, serve the rosbif cut in thin portions with the caramelized onion in stale wine...

Y el Rosbif de Ternera a lo Pobre (por Dolors del Celler 1912) està listo...
I el Rosbif de Vedella al Pobre (per Dolors del Celler 1912) està llest...
And the Roast Beef to the Poor (by Dolors del Celler 1912) is ready...


Que aproveche!! / Bon Profit / Bon appetit!!

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INFORMACIÓN / INFORMACIÓ / INFORMATION
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Dificultad: Moderada
Difucultat: Moderada
Difficulty: Moderate

Tiempo de preparación aprox: 2 h 30 min
Temps de preapració aprox: 2 h 30 min
Preparation time approx: 2 h 30 min

Categoría: Carnes, Ternera, Receta Invitada
Categoria: Carns, Vedella, Recepta Convidada
Category: Meats, Beef, Invited Recipe

Esta receta invitada ha sido realizada por Dolors del Celler 1912/ Aquesta recepta convidada ha estat relitzada per Dolors del Celler 1912 / This invited recipe has been made by Dolors from Celler 1912

Dolors, muchas gracias por compartir tu receta en Osukaa is Cooking.
Dolors, moltíssimes gràcies per compartir la teva recepta a Osukaa is Cooking.
Dolors, thank you very much for sharing your recipe in Osukaa is Cooking.

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