miércoles, 25 de diciembre de 2019

CORAZONES DE ALCACHOFA CON OLIVAS VERDES, OLIVAS NEGRAS, AJOS DULCES, ANCHOAS Y SALSA ESPINALER / ARTICHOKE HEARTS WITH GREEN OLIVES, BLACK OLIVES, SWEET GARLIC, ANCHOVIES AND ESPINALER SAUCE


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INGREDIENTES / INGREDIENTS
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Corazones de alcachofa / Artichoke hearts
Olivas verdes  / Green Olives
Olivas negras / Black Olives
1 lata de anchoas / 1 can of anchovies
Ajos dulces / Sweet garlics
Salsa espinaler / Espinaler sauce


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LA RECETA / THE RECIPE
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Para preparar este aperitivo colocar en un plato los corazones de alcachofa, los ajos dulces, las olivas verdes y negras, y las anchoas...
To make this appetizer place in a plate the artichoke hearts, the sweet garlics, the green and black olives, and the anchovies...











Añadir salsa Espinaler...
Add Espinaler Sauce...



Y los Corazones de Alcachofa con Olivas Verdes, Olivas Negras, Ajos Dulces, Anchoas y Salsa Espinaler están listos...
And the Artichoke Hearts with Green Olives, Black Olives, Sweet Garlics, Anchovies and Espinaler Sauce are ready...


Que aproveche!!!!! Bon appetit!!!!!

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INFORMACIÓN / INFORMATION
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Dificultad: Muy Fácil
Difficulty: Very Easy

Tiempo de preparación aprox: 5 min
Preparation time approx: 5 min

Categoría: Entrantes, Aperitivos
Category: Starters, Appetizers

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