martes, 24 de diciembre de 2019

GAMBAS AL HORNO CON AJO, PEREJIL Y SALSA TERIYAKI / BAKED PRAWNS WITH GARLIC, PARSLEY AND TERIYAKI SAUCE


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
INGREDIENTES / INGREDIENTS
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

14-15 gambas grandes / 14-15 big prawns
Sal / Salt
2-3 dientes de ajo / 2-3 cloves of garlic
Perejil / Parsley
Salsa Teriyaki / Teriyaki Sauce
Aceite de oliva / Olive oil


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LA RECETA / THE RECIPE
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Colocar las gambas en una bandeja... Añadir sal...
Place the prawns in an oven tray... Add salt...



Mezclar en un bol aceite de oliva, salsa teriyaki, ajo picado y perejil picado, y añadir sobre las gambas...
Mix in a bowl olvie oil, teriyaki sauce, chopped garlic and chopped parsley, and add it to the prawns...













Y al horno (precalentado) a 210 grados durante 7-8 minutos... El tiempo dependerá de cada caso...
And to the oven (preheated) at 210 degrees for 7-8 minutes... The time will depend on each case...


Y las Gambas al Horno con Ajo, Perejil y Salsa Teriyaki están listas...
And the Baked Prawns with Garlic, Parsley and Teriyaki Sauce are ready...


Que aproveche!!!!! Bon appetit!!!!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
INFORMACIÓN / INFORMATION
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dificultad: Fácil
Difficulty: Easy

Tiempo de preparación aprox: 15 min
Preparation time approx: 15 min

Categoría: Pescado
Category: Fish

No hay comentarios:

Publicar un comentario