jueves, 17 de enero de 2013

ESPAGUETIS CON BOLETUS AL AJILLO Y SALSA TERIYAKI / SPAGHETTI WITH MUSHROOMS IN GARLIC AND TERIYAKI SAUCE


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INGREDIENTES / INGREDIENTS
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250 g de espaguetis / 250 g of spaghetti pasta
450 g de boletus / 450 g of mushrooms
6 dientes de ajo / 6 cloves of garlic
perejil / parsley
vino blanco / white wine
salsa teriyaki / teriyaki sauce
aceite de oliva / olive oil
sal / salt



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LA RECETA / THE RECIPE
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La preparación de estos espaguetis es bastante sencilla... Empezamos cociendo la pasta en una cazuela con abundante agua y una pizca de sal...
The preparation of these spaghetti is quite easy... We begin by boiling the pasta in a saucepan with water and a pinch of salt...







Mientras la pasta se hierve, freímos en una sartén con aceite de oliva los boletus...
While the pasta is boiling, we fry the boletus in a pan with olive oil...




Picamos los dientes de ajo y el perejil...
Chop the garlic and parsley...





Cuando los boletus estén casi hechos, añadimos una pizca de sal, el ajo y el perejil... y cocinamos hasta que el ajo esté dorado...
When the boletus are almost cooked, add a pinch of salt, the garlic and the parsley... and cook until the garlic is golden...







Añadir vino blanco (al gusto)... y deja eliminar el alcohol...
Add white wine (as you like it)... and allow the alcohol to get removed...



Añadir un poco de salsa teriyaki... No mucho para no matar el resto de sabores...
Add a little of teriyaki sauce... Not to much in order to prevent killing the other flavours...



Finalmente mezclar la pasta con la salsa en una cazuela o sartén...
Finally mix the pasta with the sauce in a saucepan or a pan...






Y los Espaguetis con Boletus al Ajillo y Salsa Teriyaki están listos...
And the Speghetti with Mushrooms in Garlic and Teriyaki Sauce are ready...




Que aproveche!!!!! Bon appetit!!!!!

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INFORMACIÓN / INFORMATION
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Dificultad: Fácil
Difficulty: Easy

Tiempo de preparación aprox: 30-45 min
Preparation time approx: 30-45 min

Categoría: Pasta
Category: Pasta

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