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INGREDIENTES / INGREDIENTS
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1 L de Crema de Marisco Aneto / 1 L of Shellfish Aneto Cream
15 Gambones / 15 Big Prawns
Sal / Salt
Aceite de oliva / Olive oil
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LA RECETA / THE RECIPE
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La preparación de esta receta es muy sencilla... Calentar la crema de marisco Aneto...
The preparation of this recipe is very simple... Heat the Shellfish Aneto Cream...
Mientras, freír los gambones, pelados, en una sartén con un poco de aceite de oliva... Añadir sal...
Meanwhile, fry the big prawns, peeled, in a pan with a little of olive oil... Add salt...
Servir la crema de marisco con 2-3 gambones en el centro...
Serve the shellfish cream with 2-3 big pranws in the center...
Y la Crema de Marisco Aneto con Gambones está lista...
And the Shellfish Aneto Cream with Big Prawns is ready...
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INFORMACIÓN / INFORMATION
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Dificultad: Fácil
Difficulty: Easy
Tiempo de preparación aprox: 20 min
Preparation time approx: 20 min
Categoría: Pescado
Category: Fish
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En esta receta he utilizado
CREMA DE MARISCO ANETO
In this recipe I used
SHELLFISH ANETO CREAM
En Aneto elaboran todos los caldos 100% naturales, con ingredientes frescos y cocidos a fuego lento durante tres horas en una olla, con el fin de igualar la calidad y el sabor de las recetas tradicionales hechas en casa.
Aneto makes all broth 100% natural, with fresh ingredients and simmering for three hours in a pot, in order to match the quality and taste of traditional homemade recipes.
Su secreto es que sólo existe una manera de hacer caldo natural: ingredientes frescos y cocción a fuego lento en olla.
Their secret is that there is only one way of making a natural broth: fresh ingredients and to simmer in a pot.
Existen 20 variedades de Caldos Aneto 100% Naturales, disponibles en formatos de 250 mL, 500 mL, 1 y 1,5 litros. Aneto, especialistas en caldos naturales.
There are 20 varieties of 100% Natural Aneto broths available in format of 250 mL, 500 mL, 1 and 1.5 liters. Aneto, specialists in Natural Broths.
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