domingo, 26 de abril de 2020

BAVETTE CON BRATWURST Y SALSA TERIYAKI / BAVETTE WITH BRATWURST AND TERIYAKI SAUCE


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
INGREDIENTES / INGREDIENTS
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

125 g de bavette / 125 g of bavette
1 bratwurst / 1 bratwurst
Salsa Teriyaki / Teriyaki Sauce
Aceite de oliva virgen extra / Extra virgin olive oil
Sal / Salt


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LA RECETA / THE RECIPE
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Para preparar estos bavette empezamos cociendo la pasta en una cazuela con abundante agua y una pizca de sal...
To make these bavette we begin by boiling the pasta in a saucepan with water and a pinch of salt...






Mientras, en una sartén freír el bratwurst cortado en trozos pequeños con aceite de oliva virgen extra...
Meanwhile, in a pan, fry the bratwurst cut in small portions with extra virgin olive oil...








Escurrir la pasta y mezclar con el bratwurst... Añadir salsa teriyaki y dejar reducir...
Drain the pasta and mix with the bratwurst... Add teriyaki sauce and allow it to reduce...







Y los Bavette con Bratwurst y Salsa Teriyaki están listos...
And the Bavette with Bratwurst and Teriyaki Sauce are ready...


Que aproveche!!!!! Bon appetit!!!!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
INFORMACIÓN / INFORMATION
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dificultad: Fácil
Difficulty: Easy

Tiempo de preparación aprox: 25 min
Preparation time approx: 25 min

Categoría: Pasta
Category: Pasta

No hay comentarios:

Publicar un comentario