-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
INGREDIENTES / INGREDIENTS
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
125 g de bavette / 125 g of bavette
1 bratwurst / 1 bratwurst
Salsa Teriyaki / Teriyaki Sauce
Aceite de oliva virgen extra / Extra virgin olive oil
Sal / Salt
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LA RECETA / THE RECIPE
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Para preparar estos bavette empezamos cociendo la pasta en una cazuela con abundante agua y una pizca de sal...
To make these bavette we begin by boiling the pasta in a saucepan with water and a pinch of salt...
Mientras, en una sartén freír el bratwurst cortado en trozos pequeños con aceite de oliva virgen extra...
Meanwhile, in a pan, fry the bratwurst cut in small portions with extra virgin olive oil...
Escurrir la pasta y mezclar con el bratwurst... Añadir salsa teriyaki y dejar reducir...
Drain the pasta and mix with the bratwurst... Add teriyaki sauce and allow it to reduce...
Y los Bavette con Bratwurst y Salsa Teriyaki están listos...
And the Bavette with Bratwurst and Teriyaki Sauce are ready...
Que aproveche!!!!! Bon appetit!!!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
INFORMACIÓN / INFORMATION
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dificultad: Fácil
Difficulty: Easy
Tiempo de preparación aprox: 25 min
Preparation time approx: 25 min
Categoría: Pasta
Category: Pasta
No hay comentarios:
Publicar un comentario