-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
INGREDIENTES / INGREDIENTS
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Boquerones al aroma de ajo y perejil / Boquerones (Anchovies) in garlic and parsley flavor
Pepinillos en vinagre / Pickled cucumbers
Olivas negras / Black Olives
Cebollitas rojas en vinagre / Small red onions in vinegar
Salsalella / Salsalella
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LA RECETA / THE RECIPE
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Para preparar este aperitivo insertar en un palillo una cebollita roja en vinagre, un pepinillo en vinagre, un boquerón al aroma de ajo y perejil, y una oliva negra. Preparar varias banderillas y colocar en un plato. Añadir Salsalella...
To make this appetizer insert in a toothpick a small red onion in vinegar, a pickled cucumber, a boqueron (anchovy) in garlic and parsley flavor, and a black olive. Make some banderillas and place them in a plate. Add Salsalella...
Y las Banderillas de Cebollitas Rojas en Vinagre, Pepinillos en Vinagre, Boquerones al Aroma de Ajo y Perejil, y Olivas Negras con Salsalella están listas...
And the Small Red Onions in Vinegar, Pickled Cucumbers, Boquerones (Anchovies) in Garlic and Parsley Flavor, and Black Olives Banderillas with Salsalella are ready...
Que aproveche!!!!! Bon appetit!!!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
INFORMACIÓN / INFORMATION
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dificultad: Muy Fácil
Difficulty: Very Easy
Tiempo de preparación aprox: 5 min
Preparation time approx: 5 min
Categoría: Entrantes, Aperitivos
Category: Starters, Appetizers
No hay comentarios:
Publicar un comentario