-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
INGREDIENTES / INGREDIENTS
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Boquerones al aroma de ajo y perejil / Boquerones (Anchovies) in garlic and parsley flavor
Ajos dulces / Sweet garlic
Olivas negras / Black Olives
Cebollitas rojas en vinagre / Small red onions in vinegar
Salsa Espinaler / Espinaler Sauce
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LA RECETA / THE RECIPE
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Para preparar este aperitivo insertar en un palillo una cebollita roja en vinagre, un ajo dulce, un boquerón al aroma de ajo y perejil, y una oliva verde. Preparar varias banderillas y colocar en un plato. Añadir Salsa Espinaler...
To make this appetizer insert in a toothpick a small red onion in vinegar, a sweet garlic, a boqueron (anchovy) in garlic and parsley flavor, and a green olive. Make some banderillas and place them in a plate. Add Espinaler Sauce...
Y las Banderillas de Cebollitas Rojas en Vinagre, Ajos Dulces, Boquerones al Aroma de Ajo y Perejil, y Olivas Negras con Salsa Espinaler están listas...
And the Small Red Onions in Vinegar, Sweet Garlic, Boquerones (Anchovies) in Garlic and Parsley Flavor, and Green Olives Banderillas with Salsalella are ready...
Que aproveche!!!!! Bon appetit!!!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
INFORMACIÓN / INFORMATION
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dificultad: Muy Fácil
Difficulty: Very Easy
Tiempo de preparación aprox: 5 min
Preparation time approx: 5 min
Categoría: Entrantes, Aperitivos
Category: Starters, Appetizers
No hay comentarios:
Publicar un comentario